Emekliler bu şehri es geçmiyor! Arsa alanların haddi hesabı yok: İkramiyeyi kapan evini toplayıp buraya yerleşiyor

Emekliler bu şehri es geçmiyor!  Arsa alanların haddi hesabı yok: İkramiyeyi kapan evini toplayıp buraya yerleşiyor

Yeşil de olsa ve huzur dolu atmosferi ile emekliler için kaçınılmaz bir nokta olan Sakarya, Geyve ilçesi ile emeklilerin gözdesi oluyor. Sakin atmosferde yaşamını sürdürmek isteyenler için ilgi çekici bir nokta olan Geyve, son zamanlarda hızlı bir şekilde popülerlik kazandı.

Geyve’de arsa taleplerinde patlama yaşanırken vatandaşlarda doğa ile bütünleşik sakin bir yaşamı tercih ediyor. Sakarya’nın güneyinde Marmara Bölgesi’nin doğusunda bulunan Geyve, Karapürçek, Taraklı, Pamukova ve Adapazarı ile komşu ilçelerdir. Bölgeye olan ilgi son zamanlarda artış gösterirken arsa yatırımı da oldukça dikkat çekiyor. Geyve benzersiz doğal güzellikleri ve sunduğu huzur ile emekliler tarafından en sık tercih edilen noktalar arasında yer alıyor.

Sakarya il merkezine olan yakınlığının yanı sıra doğu severlerin de dikkatinde yer alan Geyve, yatırımcılar tarafından en çok araştırılan ilçeler arasında yer almaktadır. Yemyeşil ormanlarla çevrili ve temiz havası ile öne çıkan Geyve, yaşamak için bütün olanakları sunuyor. Marmara Bölgesi’nde yer alması, büyük şehirleri olan kolay erişim imkanı ile son zamanların popüler durakları haline dönüştürdü.

Exit mobile version