Emeklilere 24 Bin TL Promosyon Fırsatı! VakıfBank’tan Büyük Sürpriz

Emeklilere 24 Bin TL Promosyon Fırsatı! VakıfBank’tan Büyük Sürpriz

Emekli vatandaşlar, promosyon fırsatlarını yakından takip ediyor. Türkiye’nin önde gelen bankalarından VakıfBank, maaşını kendisine taşıyan emeklilere özel 24.000 TL’ye varan promosyon sunuyor. Banka, 1 Temmuz – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş ve ilk maaşını VakıfBank’tan alan emeklilere bu avantajlı teklifi sunuyor.

VakıfBank, SGK emeklilerine yönelik sunduğu bu kampanya ile toplamda 24.000 TL’ye varan promosyon fırsatı sağlıyor. Bu kampanya, 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ve 12.000 TL’ye varan alışveriş ödemesi avantajını içeriyor.

Bu kampanyadan, 1 Temmuz – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında SGK emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olup ilk maaşını VakıfBank’tan alan emekliler yararlanabilir. Mevcut maaş alan SGK emekli müşterileri ise bu kampanyadan yararlanamayacak.

Emekliler, VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı veya VakıfBank Emekli Troy Bankomat Kartı ile yaptıkları alışverişlerde, aylık 500 TL ve üzerinde harcama yapmaları durumunda, kart bazında 500 TL, yıllık ise toplamda 6.000 TL’ye varan nakit ödeme fırsatından yararlanabilecek. Her iki kartı da kullanan emekliler, yıllık toplamda 12.000 TL’ye varan nakit ödeme alabilecek.

Emekli Troy Kredi Kartı ve Emekli Troy Bankomat Kart ile yapılan alışverişlerin toplamı 500 TL ve üstünde olması durumunda, en fazla 500 TL’lik nakit ödeme, bir sonraki ay maaş hesabına yansıtılacak. 500 TL’den düşük harcamalar için ise yapılan alışveriş toplamı kadar nakit ödeme yapılacak, aradaki fark bir sonraki aya devretmeyecektir.

Exit mobile version