EN YAKIT doğa dostu ulaşımda kesintiyi bitiriyor

EN YAKIT doğa dostu ulaşımda kesintiyi bitiriyor

EN YAKIT, geçen hafta da elektrikli araç sahiplerinin, Türkiye’nin en yeni otoyollarından biri olan 330 kilometrelik Ankara- Niğde Otoyolu’ndaki şarj çilesine son vermişti. Araç sahiplerinin sesine kulak veren EN YAKIT, otoyolun Ankara-Adana istikametinin 47. kilometresinde de karşılıklı ilk elektrikli şarj istasyonunu hizmete açmıştı. Sürekli ihtiyaç olan noktalara yönelerek o bölgelere şarj istasyonları kuran EN YAKIT, bu çabasının sonucunu “En Sevilen Şarj Markası” liginde kısa sürede ikinci sıraya oturarak almıştı.

Türkiye’nin tamamını kapsama hedefine doğru hızla ilerlediklerini belirten EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses “Araç sahiplerinin sesine her zaman kulak veriyoruz. Bazı otoyollarda birçok dinlenme tesisi olmasına rağmen araç sahipleri şarj sıkıntısı nedeniyle bu otoyolları kullanamıyorlar. Farklı güzergahlar üzerinden yola devam etmek zorunda kalıyorlar. Bu yüzden biz şarj hizmet noktalarımızı tüketicinin erişemediği noktalara taşıyoruz” dedi.

Şenses, EN YAKIT olarak Türkiye’nin dört bir yanını, tamamı Yüksek Hızlı (DC) şarj istasyonlarıyla kapsamaya devam edeceklerini söyledi. Edirne’den Cizre’ye, Samsun’dan Antalya’ya elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz hizmet verdiklerine belirten Tayfun Şenses “Müşterilerimizin tercih ettiği lokasyonlarda kurulum yapmayı hep öncelikli hale getirdik” dedi.

Exit mobile version