Eski sevgiliye apartman girişinde pusu: Ümmü’yü öldürüp intihara kalkıştı

Eski sevgiliye apartman girişinde pusu: Ümmü’yü öldürüp intihara kalkıştı

Arafa Yıldırım isimli 44 yaşında bir erkek, marketten ekmek alıp, evine dönen eski sevgilisi Ümmü Döğer’i, apartman girişinde tabancayla katletti. Saldırgan erkeğin aynı silahla intihara kalkıştığı ileri sürüldü. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4 çocuk annesi Döğer kurtarılamadı.

Korkunç olay, saat 10.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Şahinağa Sokak’taki bir sitenin girişinde meydana geldi. Ümmü Döğer, marketten ekmek alıp evine dönerken apartman girişinde Karayolları’nda çalışan eski sevgilisi Arafa Yıldırım ile karşılaştı. Yıldırım, yanındaki tabancayla Döğer’i vurdu.

Arafa Yıldırım, bu kez tabancanın namlusunu kendi başına dayayıp, tetiği çekti. İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Sırtından, göğsünden ve başından yaralanan Ümmü Döğer, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Konya Numune Hastanesi’ne sevk edilip ameliyata alınan Arafa Yıldırım’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Yaşadığı eve 10 ay önce taşındığı kaydedilen Ümmü Döğer’in marketten aldığı ekmek ile gözlük ve çantasının apartman girişinde yere düştüğü görüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Exit mobile version