Fatih’te Metruk Bina Çöktü: Tahliyeler ve Güvenlik Önlemleri Alındı

Fatih’te, Zeyrek Mahallesi’nde, Büyük Karaman Caddesi üzerinde yer alan 3 katlı metruk bina, saat 23.10 sıralarında çöktü. Olayda bir kişi hafif yaralandı.

Durumun fark edilmesiyle birlikte, sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Yaralanan kişi, sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edilerek gerekli müdahale yapıldı.

Polis ekipleri çökme sonrasında çevrede geniş güvenlik tedbirleri alarak sokağı trafiğe kapattı. Ekiplerin, K9 köpeği ve çeşitli cihazlarla gerçekleştirdiği arama çalışmalarında herhangi bir kayıba rastlanmadı.

Çöken binanın bitişiğindeki 4 katlı apartman, olası tehlikeler nedeniyle tedbir amaçlı olarak tahliye edildi. Enkaz alanı, güvenlik amacıyla demir bariyerlerle kapatıldı.

Berber dükkanı sahibi Adnan Işık, yıkılan binanın eski ve tehlikeli olduğunu belirterek, “Daha önce binadan sesler geliyordu. Binanın sahibine de söyledik. Olay günü de binada tuhaf sesler oldu. Ben sesleri duyduktan sonra yola geçtim ve olay anında bina yıkıldı,” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Exit mobile version