Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ardından şok olay: Yargıtay savcısına yumruklu saldırı

Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ardından şok olay: Yargıtay savcısına yumruklu saldırı

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen

Maçın ardından stadyumu dolduran binlerce taraftarla birlikte stadyumdan ayrılmak üzere olan Savcı İşçimen, otopark çıkışında arkasından gelen yoğun korna sesleriyle irkildi. Aracını sürmekte olan savcı, durumun bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünerek, uyarıda bulunmak amacıyla aracından indi.

Olay yerinde bulunan güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülere göre, saldırgan, hiçbir tereddüt göstermeden savcıya yöneldi ve ani bir yumrukla İşçimen’i yere düşürdü. Yere düşen savcı, saldırganın yumruklarına maruz kaldı. Savcı, kendini savunmaya çalışırken, saldırgan olay yerinden hızla kaçtı.

Güvenlik güçleri, kısa süre içinde saldırganın kimliğini tespit etti ve şahsın yedi ayrı suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

İstanbul Emniyeti’nin 7 suçtan sabıkası olduğu öğrenilen zanlıyı bulmak için çalışmaları sürüyor.

Ekol TV’de yer alan habere göre; olayın hemen ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamayla saldırıyı kınadı ve savcıya geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Tunç, saldırganın yakalanması ve adalet önüne çıkarılması için gerekli tüm adımların atıldığını belirterek, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili adli soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

Bakan Tunç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Exit mobile version