Günlerdir aranıyordu! Narin’in annesinden yayını kapattıran itiraf: Bizden şüphelenirsiniz diye söyleyemedim

Günlerdir aranıyordu! Narin’in annesinden yayını kapattıran itiraf: Bizden şüphelenirsiniz diye söyleyemedim

Diyarbakır’da Kur’an kursuna gitmek için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 8. güne girdi. Narin’in kaybolduğu gün yaşanan yeni bir detay, dikkatleri yeniden aileye çevirdi.

Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran, Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Vazgeçme programına katılarak, o gün yaşanan bir olayı ilk kez açıkladı. Güran, “Bizden şüphelenirsiniz diye söyleyemedim” diyerek şu itirafta bulundu:

“Köpek hindiyi yemişti, askere gidecek olan oğlum ve iki arkadaşı, Narin’in kaybolduğu saatlerde evin arka tarafında sigara içiyor ve bir köpeğe işkence ediyordu. Bende yapmayın, yazıktır dedim. Bu detayı ilk kez söylüyorum, bizden şüphelenirler diye daha önce paylaşmadım.”

Bu itirafın ardından canlı yayında anne Güran’ın ifadeye çağrıldığı belirtilerek yayının aniden kesildiği öğrenildi.

Narin Güran, evden Kur’an kursuna gitmek üzere ayrıldığında ailesine, amcasına geçeceğini ve kuzenleriyle vakit geçireceğini söylemişti. Ancak saatler geçtikten sonra ailesinin haber alamadığı Narin için polis ekipleri hemen harekete geçti. Ev ve çevresinde yapılan aramalarda bir çocuk terliği bulunmuş, ancak terliğin Narin’in numarasıyla uyuşmadığı belirlenmişti.

Exit mobile version