Hastanelere 1422 Kişilik Büyük İstihdam Fırsatı!

Hastanelere 1422 Kişilik Büyük İstihdam Fırsatı!

İlan edilen kadrolar arasında eczane hizmetleri teknikeri, danışma memuru, mutfak görevlisi, hemşire, acil tıp teknisyeni, paramedik, ebe, tıbbi sekreter gibi çeşitli pozisyonlar bulunuyor. Temizlik görevlisi, beden işçisi, büro memuru, güvenlik görevlisi, hasta danışmanı, ön muhasebeci, odyometri sağlık teknikeri, klinik destek elemanı ve hastane hizmetlisi gibi farklı alanlarda da personel alımı yapılacak.

Başvuruda bulunacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az ilkokul mezunu olmaları ve 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Ayrıca, kamu haklarından mahrum olmamak ve adli sicil kaydının temiz olması da şartlar arasında yer alıyor. Özel şartlar arasında ise temizlik görevlisi adaylarının hijyen sertifikasına, güvenlik görevlisi adaylarının ise özel güvenlik sertifikasına sahip olmaları gerekiyor.

Başvurular, İŞKUR’un esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başlanmıştır. Ayrıca, https://www.kariyer.net/is-ilanlari?kw=hastane linki üzerinden de başvuru yapılabilmektedir. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından adaylar, başvurdukları pozisyona göre yazılı sınav, mülakat ve sağlık kontrolü gibi aşamalardan geçeceklerdir.

Sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunan bu alım süreci, geniş yelpazede birçok pozisyonu kapsıyor. Başvuru koşullarını taşıyan adaylar, belirtilen platformlar üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. İstihdam edilecek kişilerin belirlenmesi süreci, titiz bir değerlendirme aşamasından geçecek ve uygun görülen adaylar sağlık hizmetlerine katkıda bulunmak üzere göreve başlayacaklardır.

Exit mobile version