Hem Konya’ya hem Antalya’ya yakın! Serinlemek isteyen akrabalarını da toplayıp buraya koşuyor

Hem Konya’ya hem Antalya’ya yakın! Serinlemek isteyen akrabalarını da toplayıp buraya koşuyor

Güzellikleriyle kendine hayran bırakan Köprülü Kanyon, doğal parkurları, yürüyüş alanları ile birlikte rafting tutkunları içinde muhteşem bir rota oluşturuyor. Sabahın erken saatlerinde yola koyulan ziyaretçiler Köprülü Kanyon Milli Parkı’na ulaşmadan önce akan Köprüçay Irmağı’nın serin sularının serinliğini yüzünde hissediyor. Rafting firmaları tarafından düzenlenen turlar ile birlikte güvenli bir şekilde yapılan rafting gruplar halinde adrenalin dolu anlar yaşatıyor.

Köprülü Kanyon, hafta sonları ziyaretçi akınına uğrarken Konya’dan gelenler ile birlikte çevre illerden de yoğun talep görüyor. Sıcak havadan bunalan keyifli bir yolculuk için rotayı Köprülü Kanyon’a çeviriyor. Aileler burada hem piknik yapıyor hem de çocukları ile birlikte doğal aktivitelerin tadına varıyor.

Turistik açıdan her geçen gün daha da gelişen Köprülü Kanyon, bölgedeki işletmeciler ve rehberlerle birlikte ziyaretçilere de daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla çaba gösteriyor. Her geçen gün artan turist sayısı Köprülü Kanyon potansiyelini ve doğal güzellikleri keşfetme imkanını artırıyor.

Exit mobile version