Her gün yeni bir dehşet! Başakşehir’de bir şahıs önüne geleni bıçakladı

Her gün yeni bir dehşet! Başakşehir’de bir şahıs önüne geleni bıçakladı

Olay, İstanbul’un Başakşehir ilçesinde bulunan Kayaşehir Mahallesi’nde, Rabia Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde caddede yürüyen vatandaşlar, maske takmış ve elinde bıçak olan bir kişinin saldırısına uğradı. İddiaya göre, M.G. yanında taşıdığı bıçakla önüne çıkan 3 kişiyi rastgele bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Saldırı anı, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, M.G.’nin bir noktada durup çantasından bıçak ve bir bez parçası çıkardığı ve hazırlık yaptığı görülüyor. Hazırlık yaptıktan kısa bir süre sonra, önüne çıkan insanlara bıçakla saldırmaya başladı. Saldırganın bu rastgele şiddet eylemi, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, olay anına tanık olan bazı vatandaşlar da cep telefonlarıyla görüntü aldı.

Saldırının ardından olay yerinden hızla kaçan M.G., polis ekiplerince başlatılan geniş çaplı operasyon sonucunda kısa sürede tespit edildi. Polis ekipleri, M.G.’yi evine düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

Saldırıda yaralanan E.Ç., S.Y. ve H.F.E. isimli üç kişi olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hemen çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Exit mobile version