İkinci Seçil Erzan vakasında baş şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: Çırpındıkça daha da bataklığa saplandım

İkinci Seçil Erzan vakasında baş şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: Çırpındıkça daha da bataklığa saplandım

Ancak iddialara göre, Hatice Ö., topladığı paraları ne fona yatırdı ne de altın aldı. Bunun yerine parayı döviz bürosu sahibi Serkan Çelik’e (48) gönderdi. Hatice Ö., para topladığı kişilere zaman zaman ihtiyaçları kadar para gönderdi ancak bir süre sonra iş insanları dolandırıldıklarını anladı. Mağdurlar durumu polis ekiplerine bildirip, Hatice Ö. hakkında şikayetçi oldu.

Polis ekipleri, Hatice Ö. hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlattı. 27 Haziran’da gözaltı kararı çıkarılan Hatice Ö., çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Daha sonra intihar kararından pişman olan Hatice Ö., İzmir Şehir Hastanesi’ne giderek tedavi altına alındı. Hatice Ö.’nün hayati tehlikesi bulunmazken, polis gözetiminde tutulmaya devam edildi.

Yemek yemeyi reddeden Hatice Ö., doktorlar tarafından ifadesi alınacak durumda olmadığı için psikiyatri servisine yatırıldı.

Operasyon kapsamında ayrıca banka personeli E.Y. ile döviz bürosu çalışanı A.A. da ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

Exit mobile version