İmamoğlu’ndan İstanbul’daki taksi sorunu için önemli adım: Haziran’da taraflar toplanıyor

İmamoğlu’ndan İstanbul’daki taksi sorunu için önemli adım: Haziran’da taraflar toplanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un en büyük sorunlarından bir haline gelen taksi meselesini çözebilmek için kolları sıvadı. Taksi sorununda çözüm için İmamoğlu, meselenin tüm taraflarını bir toplantıya çağıracağını ifade etti. Toplantının tarihi için ise Haziran ayı işaret edildi.

İstanbul’da yaşanan taksi sorununun turistleri olumsuz yönde etkilemiş olduğunu belirten İmamoğlu, “Turistlere ‘tekrar İstanbul’a gelmek ister misiniz?’ diye soruyorlar ve çoğunluğu ‘evet’ diyor. Bu güzel bir durum. Ama ‘gelmem’ diyenlerin büyük çoğunluğu ise sıkıntı olarak taksilere işaret ediyor. Turistler, taksilerin pis olmasından, keyfi fiyatlar, taksicilerin yolculara karşı tavrı gibi meselelerden de şikayetçi” ifadelerini kullandı.

Taksicilerle ilgili sorunun çözülmesi gerektiğini dile getiren İmamoğlu, “Toplantı için hazırlıklar devam ediyor. Haziran ayının başında, bütün tarafları toplantıya çağırmayı düşünüyorum. Yapılacak olan bu toplantıya, uluslararası paylaşımlı yolculuk şirketleri de dahil herkes katılacak” şeklinde konuştu.

Exit mobile version