İstanbul’da yaşayanlar dikkat! Cuma günü tamamen kapatılacak: Dışarı çıkmadan önce kontrol edin

İstanbul’da yaşayanlar dikkat! Cuma günü tamamen kapatılacak: Dışarı çıkmadan önce kontrol edin

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapalı yollar arasında Adnan Menderes Bulvarı’nın (Vatan Caddesi) gidiş ve geliş yönleri, D100 Karayolu’nun kuzey ve güney istikametlerinden Adnan Menderes Bulvarı’na girişler yer alıyor. Ayrıca 10. Yıl Caddesi, Edirnekapı, Oğuzhan Caddesi, Sofular Caddesi, Halıcılar Caddesi, Akdeniz Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Ordu Caddesi, Atatürk Bulvarı, Keçeci Meydan Sokak, Hal Yolu, Tatlıpınar Caddesi, Kaleboyu Caddesi ve Sulukule Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvarı’na yapılan girişler de kapatılacak. Bu kapatmalar, etkinlik süresince geçerli olacak.

( = window. || []).push({});

KAPANACAK YOLLAR VE CADDELER

Trafik kapatmaları nedeniyle alternatif güzergahlar belirlenmiş durumda. Sürücüler, Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D100 Karayolu ve O-3 Hal Yolu gibi alternatif yolları kullanabilecekler. Bu güzergahlar, trafik akışını düzenlemeye ve yoğunluğu azaltmaya yardımcı olacak.

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Vatan Caddesi’ndeki kutlamalar nedeniyle Adnan Menderes Bulvarı ve çevresindeki pek çok yol kapalı olacak. Alternatif güzergahlar olarak Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D100 Karayolu ve O-3 Hal Yolu önerildi.

Exit mobile version