İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın Narin Güran’la son görüntüsü ortaya çıktı: Önce cesedi gömdü sonra baldızında çay içti

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın Narin Güran’la son görüntüsü ortaya çıktı: Önce cesedi gömdü sonra baldızında çay içti

Soruşturmada en dikkat çeken isim, cinayeti itiraf eden Nevzat Bahtiyar oldu. Bahtiyar, verdiği ifadede Narin’in cesedini amcası Salim Güran’dan aldığını söyledi. Cinayet dosyasına giren güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler, Bahtiyar’ın küçük kızın cesedini taşıdığı anları da kaydetti. Kayıtlarda Bahtiyar’ın, kırmızı renkli aracıyla Eğertutmaz Deresi’ne doğru ilerlediği ve cesedi gömdüğü açıkça görülüyor.

Sabah’ta yer alan habere göre; Bahtiyar’ın cesedi araçtan indirdikten sonra, kucağında çuval içerisinde taşıdığı tespit edildi. Yaklaşık 100 metre yürüyen Bahtiyar, Eğertutmaz Deresi’nde cesedi gömdü. Ardından aracına geri dönen zanlının, baldızının evine gidip sakin bir şekilde çay içtiği belirlendi. Soruşturma yetkilileri, görüntülerin Bahtiyar’ın cinayeti tek başına gerçekleştirdiğine işaret ettiğini vurguladı.

Son elde edilen görüntülere göre, Nevzat Bahtiyar’ın Narin’in cesedini götürürken ve gömdüğü sırada yalnız olduğu da belirtiliyor.

Olay yerinde askeri bir üsse ait 360 derece dönebilen güvenlik kamerasının görüntüleri de soruşturmaya dahil edildi. Ancak görüntülerin bazı bölümlerinde güneş ışığının neden olduğu karartmalar bulunuyor. TÜBİTAK uzmanları, ters ışığın etkilediği bu kritik anları analiz etmek için özel bir çalışma başlattı. Çözümleme işlemlerinin ardından kararan bölümlerden daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.

Exit mobile version