Kasiyer Merve Acar cinayetinde katil zanlısının annesinin sözleri kan dondurdu: İyi ki yapmışlar, ellerine sağlık

Kasiyer Merve Acar cinayetinde katil zanlısının annesinin sözleri kan dondurdu: İyi ki yapmışlar, ellerine sağlık

Pompalı tüfekle önce kasiyer Merve Acar’ı vurdu, ardından Hasan Söylemez’e ateş etti. Acar, hastanede hayatını kaybetti.

Olay sonrası hızla kaçan Yusuf Söylemez ve yanındaki 6 kişi, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Yusuf Söylemez, Emircan Uyar (20), Muhammet Söylemez (20), Furkan Aygün (19), İsmail Bağlan (21), Tolga Gök (18) ve Buse Simay Karakaya (19) adliyeye sevk edildi. Tüm şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Merve Acar’ın öldürüldüğü anlar, marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Yusuf Söylemez’in elinde pompalı tüfekle markete girdiği ve önce Acar’a ardından Hasan Söylemez’e ateş ettiği açıkça görülüyor. Acar’ın vurulmasının ardından çevredeki vatandaşların yardım çabası da kayıtlarda yer aldı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede Merve Acar’ı öldürüp, amcasının oğlu Hasan Söylemez’i yaralayan Yusuf Söylemez hakkında ‘kadına karşı kasten öldürme’, ‘kasten öldürme’, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet hapis cezası istendi. Olaya karışan diğer kişiler Emircan Uyar, Muhammet Söylemez, Furkan Aygün, İsmail Bağlan, Tolga Gök ve Yusuf Söylemez’in kız arkadaşı Buse Simay Karakaya için ise ‘kadına karşı kasten öldürme’ ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlarından ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet hapis cezası istendi.

Exit mobile version