Koç Ailesi’nin acı kaybı! İş dünyası şokta: Ölüm ilanını kendi eliyle yazmış

Koç Ailesi’nin acı kaybı! İş dünyası şokta: Ölüm ilanını kendi eliyle yazmış

Koç Holding’in CEO’su olarak görev yapan 97 yaşındaki Kıraç, geçtiğimiz gün hayata gözlerini yumdu. Ülke gündeminde yer alan ölüm sonrasında Kıraç’ın ölüm ilanını kendisi yazdığı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar…

Koç Holding’in efsanevi CEO’su Can Kıraç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıraç, Koç Holding’in kuruluşundan itibaren önemli görevlerde bulundu ve holdingin büyümesine büyük katkı sağladı. Aynı zamanda Koç ailesine damat olan İnan Kıraç’ın da ağabeyiydi.

Can Kıraç, ölüm ilanını da kendisi yazmıştı. Kıraç, Türkiye’de özel sektörün ilk kuşak profesyonel yöneticilerindendi. 1951’den 1991’e kadar Koç Holding bünyesinde birçok üst düzey görevde bulundu ve holdingin İcra Kurulu Başkanlığı’nı yaptı. Can Kıraç, renkli kişiliği ve yayınladığı kitaplarla da tanınıyordu.

Ölümünden önce kendi ölüm ilanını hazırlayan Kıraç, “Veda” başlıklı ilanda ailesine, dostlarına ve çalışma arkadaşlarına veda etti.

Kıraç, 28 Haziran Cuma günü Bebek Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Koç Holding’den yapılan açıklamada, Can Kıraç’ın vefatının derin bir üzüntüyle karşılandığı ve Kıraç’ın Türkiye’ye, topluma ve iş dünyasına yaptığı katkılarla her zaman hatırlanacağı belirtildi.

Exit mobile version