Kocasının hesap makinesinden aldatıldığını öğrenen kadın şok yaşadı! Böylesi şeytanın aklına gelmez

Kocasının hesap makinesinden aldatıldığını öğrenen kadın şok yaşadı! Böylesi şeytanın aklına gelmez

Kadın, eşinin telefonuna indirilen bir hesap makinesi uygulamasından şüphelenmeye başladığını anlattı. Uygulamanın ikonunu ezberledikten sonra, aslında gizli bir fotoğraf ve video depolama uygulaması olduğunu fark etti.

Uygulamayı açtığında karşılaştığı manzara, onu şoke etti. Eşinin başka bir kadınla mesajlaşmalarını, fotoğraflarını ve hatta cinsel videolarını görünce büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Reddit’te yaşadıklarını paylaşan kadın, “Midem bulandı ve bununla gurur duymasam da, %100 uyuduğundan emin olduğumda telefonunu tuvalete götürdüm ve karıştırdım. Hemen adamın şifresini, oğullarının doğum yılı olduğu için çözdüm ve onunla meslektaşı gibi görünen biri arasındaki flörtöz sohbetlerin ekran görüntülerini buldum. Kusmak istedim ama kendimi zorlayarak baktım ve tüm bilgileri toplamak istedim. Özellikle bir videolarını gördüğümde tüylerim diken diken oldu” dedi.

Kadın, eşinin gece vardiyasında çalıştığını ve yaşadıkları yerin geceleri soğuduğunu belirtti. “Bu özel videoda, paylaştığımız arabada onunla birlikte olduğu sümüklü, pis bir kızdı. Kısa tutmak gerekirse, yolcu koltuğundaydılar ve kadın onun üstündeydi. Videoda, kadın üşüdüğünden bahsetti. Eşim arka koltuğa uzandı ve yürümeye başlayan oğlumuzun battaniyesini alarak onu onun etrafına sardı. Bu noktada titriyordum ve daha fazla izleyemedim çünkü bu beynimde beni neredeyse çıldırtan bir çizgiyi aştı. Ama bir şekilde sakin kaldım, telefonunu geri koydum ve gecenin geri kalanında oğlumuzun odasında uyumaya gittim” ifadelerini kullandı.

Ertesi sabah, sanki hiçbir şey olmamış gibi davranarak normal bir gün geçiren kadın, gizlice bir boşanma avukatına başvurdu. Yaşadığı durumu anlatan kadın, “Bir dahaki fırsatta bunun kanıtını elde etmeyi planlıyorum (umarım bu gece – o işten izinli) ve işten çıkınca hepsini + boşanma evraklarını ona bırakacağım… bu arada ben ve oğlumun eşyaları toplanıp annemin evine gideceğiz (bunu anlattığım tek kişi o)” dedi.

Kadının yaşadıklarını anlatması üzerine birçok kullanıcı, sadakatsiz eşini terk ettiği için ona destek mesajları gönderdi. Bir kullanıcı, “Aman Tanrım, bu benim de tüylerimi diken diken etti! Bunda çok iğrenç hissettiren bir şey var. Bunu yaşamak zorunda kalmana çok üzüldüm. Korkunç. İşlerini yoluna koyup oradan çıkmana sevindim, sana ihanet eden birinden daha iyisini hak ediyorsun” şeklinde yorum yaptı.

Exit mobile version