Köfteci Yusuf’a Kumpas mı Kuruldu? Eski Çalışan Konuştu, Ünlü İş İnsanı Beğendi

Köfteci Yusuf’a Kumpas mı Kuruldu? Eski Çalışan Konuştu, Ünlü İş İnsanı Beğendi

Köfteci Yusuf yaptığı açıklamada, domuz eti iddialarını yalanlarken, bakanlık da Köfteci Yusuf’un adını tağşiş ve taklit gıda listesine ekledi.

Köfteci Yusuf’un açıklamalarının ardından, domuz eti skandalının, ünlü köfteciye kumpas kurulduğu iddiaları da gündeme geldi. Köfteci Yusuf’tan yapılan açıklamada “Ürünlerimizde asla domuz eti kullanılmamıştır” ifadeleri kullanılarak, Tarım ve Orman Bakanlığı’na suçlamalarda bunulmuştu.

Firmanın sahibi Yusuf Akkaş da “Başıma ne getirildiğini bilmiyorum. Adaleti bildirdim olayı, benim siyasi gücüm yok, işimde ekmeğimde olan biriyim. Yurt genelinde 280 iş yerimiz var. Yanımda 12 bin kişi çalışıyor. 700’ü aşkın gıda mühendisi ve veteriner var. Bunların arasında böyle bir şey yapmaya kalkışsanız bile yapamazsınız” ifadelerini kullandı.

Köfteci Yusuf’a bir destek de eski çalışanından geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Şahin Erkan isimli vatandaş, eski bir Köfteci Yusuf çalışanı olduğunu yazdı ve “yaparak “Ben Köfteci Yusuf’un ürünlerine domuz eti koyduğuna inanmıyorum. Bu işte farklı bir niyet olduğunu düşünüyorum” dedi.

Erkan, paylaşımında şunları kaydetti:

Exit mobile version