Korkunç kaza oldu! Can pazarı kuruldu: Çok sayıda çocuk hayatını kaybetti

Korkunç kaza oldu! Can pazarı kuruldu: Çok sayıda çocuk hayatını kaybetti

Yetkililerden Açıklama ve Soruşturma

Olay, Eyyübiye Millet Bahçesi yakınlarında gerçekleşti. Kazanın hemen ardından, kaldırımdaki iki çocuğun olay yerinde yaşamını yitirdiği bilgisi alındı. Yaralı 6 kişi, ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan 3 çocuğun hayatını kaybettiği belirtildi. Tedavisi süren 3 yaralıdan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

( = window. || []).push({});

Kaza Yerinde ve Hastanede Hayatını Kaybedenler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasim Gulpinar ve olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak, kazanın detayları hakkında bilgi verdi. Şıldak, seyir halindeki aracın bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktığını ve yol kenarındaki yayalara ile park halindeki iki araca çarptığını söyledi. Kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğini, bunlardan 2’sinin olay yerinde, 3’ünün ise hastanede tedavi sırasında yaşamını yitirdiğini ifade etti. Ayrıca, 2’si çocuk 3 kişinin yaralandığını ve bu yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu belirtti.

Trafik Güvenliği ve İlerleyen Süreç

Kazanın ardından yol trafiğe kapatıldı ve olayın sebepleri ile sorumluların belirlenmesi amacıyla soruşturma başlatıldı. Vali Şıldak, kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek, yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu. Ayrıca, tüm sürücülere trafikte dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Exit mobile version