Korkunç kaza oldu! Resmen can pazarı kuruldu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Korkunç kaza oldu! Resmen can pazarı kuruldu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Araçtan Çıkan Yaralılar ve Yangın Tehlikesi

Kaza ihbarı üzerine bölgeye hızla 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerine vardığında, otomobilde bulunan yaralılar ve hayatını kaybedenler tespit edildi. Yaralanan Şenay Ç. (29) ve üç yaşındaki oğlu İdris Yiğit Ç. araçtan çıkartıldı ve ilk müdahaleleri yapıldı.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

Acil Ekipler Olay Yerinde

Kazada yaralı kurtulan Şenay Ç. ve oğlu İdris Yiğit Ç’nin bulunduğu otomobil, çarpışmanın etkisiyle LPG tankında çıkan yangın tehlikesi atlattı. Yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri

Meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü Ahmet Ç. ile araçta bulunan Emine G. (50), Zeynep Ç. (28) ve Uğur Ç’nin (27) hayatlarını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve yakınlarına teslim edilmek üzere işlemler başlatıldı.

Kaza Sonrası İncelemeler

Kazanın ardından, olay yeri inceleme ekipleri ve polis, kazanın nedenini belirlemek için çalışmalara başladı. İlk bulgulara göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın meydana geldiği düşünülüyor. Yetkililer, kazaya ilişkin detaylı incelemenin sürdüğünü belirtti.

Yerel Halk Şokta

Olayın ardından Hortu Mahallesi sakinleri büyük bir üzüntü yaşadı. Bölge halkı, kazanın meydana geldiği yerin tehlikeli bir nokta olduğunu ve daha önce de benzer kazaların yaşandığını ifade etti. Yerel yetkililer, kazanın tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını duyurdu.

Exit mobile version