Kötü haber az önce geldi! Genç futbolcu hayatını kaybetti: Henüz 26 yaşındaydı

Kötü haber az önce geldi! Genç futbolcu hayatını kaybetti: Henüz 26 yaşındaydı

Sarkic’in Kariyer Performansı

Açıklamada Sarkic’in ölüm sebebine dair herhangi bir bilgi verilmedi. Kulüp, bu konuda herhangi bir detay paylaşmayacağını belirtti.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

Ölüm Nedeni Belirtilmedi

Millwall’ın geçtiğimiz yaz Wolverhampton’dan kadrosuna kattığı Sarkic, geçen sezon boyunca çıktığı 33 maçta 37 gol yerken, 12 karşılaşmada ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Milli Takım Kariyeri

İngiltere doğumlu olan Sarkic, Karadağ Milli Takımı formasıyla da 9 maçta görev yapmıştı.

Futbol Dünyası Yasta

26 yaşındaki kalecinin ani ölümü, futbol dünyasında derin bir üzüntüye neden oldu. Takım arkadaşları, taraftarlar ve spor camiası, Sarkic’in kaybının acısını paylaşıyor.

Performansı ve Başarıları

Sarkic, Millwall FC’ye katıldıktan sonra gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Geçen sezon boyunca oynadığı 33 maçta önemli kurtarışlara imza atan genç kaleci, 12 maçta kalesini gole kapatarak takımına büyük katkı sağlamıştı.

Kariyerinin Zirvesinde

Henüz kariyerinin başlarında olan Sarkic, Karadağ Milli Takımı’nda da başarılı performanslar sergileyerek 9 kez milli formayı giymişti. İngiltere’de doğup büyüyen genç kaleci, futbol kariyerinde emin adımlarla ilerliyordu.

Ailesine ve Sevenlerine Başsağlığı

Millwall FC, bu acı haberin ardından Sarkic’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, herkesin bu zor dönemde ailenin mahremiyetine saygı göstermesini istedi.

Destek ve Taziye Mesajları

Exit mobile version