Kurban Bayramı müjdeleri geldi! Migros, A101, CarrefourSA… 1.000 TL indirim fırsatı

Kurban Bayramı müjdeleri geldi! Migros, A101, CarrefourSA… 1.000 TL indirim fırsatı

Migros tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Kurban Bayramı’na özel paketlerin hazırlandığı duyuruldu. Küçük ve orta boy besi hayvanlarına yönelik çeşitli seçenekler sağlayan Migros, Money Bonus kredi kartı olanları anlaşmalı bankalardan 1000 TL indirim fırsatı sunuyor. Bunun yanı sıra -4 ay taksit imkanı sağlayan Migros, gönderim seçenekleri arasında ücretsiz eve teslimat ve mağazadan teslim seçenekleri de sağlamaktadır. Bağış yapmak isteyenler ise özel indirim seçeneklerinden yararlanabiliyor.

CarrefourSA tarafından yapılan indirim kampanyaları kapsamında 6 farklı tarife seçeneği sunulmaktadır. Sakatat başta olmak üzere çeşitli kurban paketleme seçenekleri sunan CarrefourSA, müşterilerine online adrese teslim kolaylığı da sağlamaktadır. Üstelik bedeli 3 taksit halinde peşin ödeme imkanı da sunuluyor.

A101 Kurban Bayramı’na özel Peşin fiyatına 3 taksit seçeneği ile kurban satışı yapmaktadır. Karaman Koç ve inanç kurbanlık seçenekleri banka kartlarına özel taksit seçenekleri ile sunuluyor. Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar uygun fiyat bilgi taksit ve teslimat seçenekleri ile birlikte marketlerin kampanyalarını dikkatle inceliyor.

Exit mobile version