Marmaris’te 5 yıldızlı otel KYK yurdu oldu: 1 Eylül’de öğrencilere kapılarını açacak

Marmaris’te 5 yıldızlı otel KYK yurdu oldu: 1 Eylül’de öğrencilere kapılarını açacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kamulaştırılan 5 yıldızlı, 650 yatak kapasiteli bir otel, 1 Eylül itibarıyla öğrencilerin hizmetine sunulacak. İçmeler’de yer alan bu lüks Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu, öğrencilere otel konforunda bir yaşam sunuyor.

5 bin 111 metrekarelik alanda, 4 bin 800 metrekare kapalı alanı bulunan 2 bloklu tesis, geniş olanaklarıyla dikkat çekiyor.

155 odalı otel, yüzme havuzu, kapalı ve açık alan yemekhaneleri, kamera ve yangın alarm sistemi, otopark, fitness salonu gibi donanımlarıyla öğrencilere eksiksiz bir hizmet vadediyor.

Otel, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu’na 1 kilometre, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na ise 9 kilometre mesafede yer alıyor.

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, “Artık Marmaris’imizin de bir yurdu var. Her şeyin en iyisini hak eden gençlerimiz için Marmaris ilçemizde 5 yıldızlı bir oteli bakanlığımızın desteği ile kamulaştırdık.

Exit mobile version