Meteoroloji yeni verileri paylaştı! Sonbaharı yaşamadan kışa geçtik: İşte 4 Ekim Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji yeni verileri paylaştı! Sonbaharı yaşamadan kışa geçtik: İşte 4 Ekim Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji uzmanları, hava sıcaklıklarının artacağını belirtiyor. Bu artışın özellikle iç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerinde belirgin olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların Edirne’de 31°C, İstanbul’da 26°C, Antalya’da 29°C, Adana’da ise 33°C’ye kadar çıkması bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi’nde de sıcaklıklar 26°C seviyelerinde seyredecek. Ankara’da 26°C, Konya’da ise 26°C ölçülecek. Doğu Anadolu’da ise daha serin hava hakim olacak; Erzurum ve Kars’ta sıcaklık 19°C civarında olacak.

Rüzgarın genel olarak güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğu kesimlerde ise kuzey ve kuzeybatı yönlerinden esen rüzgar, bölgelere serin bir esinti getirecek.

MARMARA: Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis olabileceği belirtiliyor. Sıcaklıklar İstanbul’da 26°C, Edirne’de 31°C arasında değişecek.

EGE: Bölge genelinde açık bir hava hâkim olacak. İzmir ve Manisa’da sıcaklık 31-32°C, Denizli’de ise 32°C olarak tahmin ediliyor.

Exit mobile version