Meteoroloji’den 7 Ağustos İçin Hava Durumu Uyarıları! O İllerde Yağmur Bekleniyor!

Meteoroloji’den 7 Ağustos İçin Hava Durumu Uyarıları! O İllerde Yağmur Bekleniyor!

Ege Bölgesi’nde Açık Hava

Marmara Bölgesi’nin geneli parçalı ve az bulutlu geçecek. Ancak öğle saatlerinden itibaren Sakarya’nın kuzey kesimlerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağış bekleniyor. İstanbul’da ise parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Edirne, Kırklareli ve Kocaeli de benzer şekilde parçalı ve az bulutlu bir gün geçirecek.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

Marmara Bölgesi’nde Hava Durumu

Ege Bölgesi genelinde hava açık ve az bulutlu olacak. İzmir, Muğla ve Denizli’de sıcaklıklar oldukça yüksek seyredecek. Afyonkarahisar’da ise sabah saatlerinde serin bir hava hakim olacak.

Akdeniz Bölgesi’nde Sağanak Yağış Beklentisi

Akdeniz Bölgesi’nde öğle saatlerinden sonra Orta ve Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkiinde kısa süreli ve yerel sağanak yağış bekleniyor. Adana, Antalya ve Hatay’da sıcaklıklar yüksek, hava parçalı ve az bulutlu olacak. Isparta’da ise benzer şekilde parçalı ve az bulutlu bir gün yaşanacak.

İç Anadolu Bölgesi’nde Parçalı Bulutlu Hava

İç Anadolu Bölgesi’nde hava parçalı ve az bulutlu geçecek. Ankara, Eskişehir, Konya ve Sivas’ta sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Bölge genelinde sakin bir hava bekleniyor.

Batı Karadeniz’de Yağışlı Hava

Batı Karadeniz’de sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Sinop ve Bartın çevrelerinde aralıklı ve yerel sağanak yağışlar bekleniyor. Bolu’da ise parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak.

Orta ve Doğu Karadeniz’de Gök Gürültülü Sağanak

Orta ve Doğu Karadeniz’de sabah saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’de aralıklı ve yerel sağanak yağışlar bekleniyor. Bu bölgelerde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Amasya’da ise parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde Yağış Uyarısı

Doğu Anadolu Bölgesi’nde Kars ve Ardahan çevrelerinde öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak yağış bekleniyor. Erzurum’da parçalı bulutlu, Malatya ve Van’da ise az bulutlu ve açık bir hava olacak.

Güneydoğu Anadolu’da Yüksek Sıcaklıklar

Exit mobile version