Metin Arolat hayatını kaybetmeden 2 gün önce ölümden dönme anısını anlatmış! – Ankaragündem

Metin Arolat hayatını kaybetmeden 2 gün önce ölümden dönme anısını anlatmış! – Ankaragündem

Şarkıcı Metin Arolat, Kozyatağı’nda bir otelde şarkı söylemek için sahneye çıktı. Bir süre sonra fenalaşarak bayılan Arolat, ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Arolat, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Arolat vefatından 2 gün önce Armağan Çağlayan’a verdiği röportajda ölümden dönme anısını anlattı. Arolat’ın verdiği röportaj ölümünün ardından sosyal medyada gündem oldu.

Metin Arolat ölümden dönme anısını söyle anlattı:

“Çeşme’de bir arkadaşımın evindeydim. Onlar İstanbul’a döndüler ben kaldım. Sabah bana da not yazmışlar ‘dolapta et yaptım, yersin’… Ben kalktım, dolabı açtım, etten bir parça ağzıma attım… Çiğnedim yutmaya çalıştım, yutamadım. Boğazımda takıldı. Su içtim, burnumdan çıktı. Nefesin gramı yok… Elimi soktum, dişlerim ellerimi kanattı.”

Arolat, anlattığı yaşam ve ölüm arasındaki sınırlarda gezinen anının devamında şunları dile getirdi: “Orada bir şeye değdim ama alamadım. Giderek tansiyonum düşüyor. Dedim ‘bu kadar hayat’… Yere düştüm, gözümü açtım havuz var. Keşke havuza atlasaydım diye düşündüm. Giderek havuz uzaklaştı, bir beyazlıklar falan… Ölüyorum diye düşünmedim. Son anda şunu düşündüm; şimdi beni burada bulacaklar. Elalemin evinde. O zaman annem yaşıyordu. Annem şimdi ikinci evladını kaybediyor olacak. Çok üzülecek. Üstümde başımda ne var? Burada mı ölecekmişim! Gerçekten hayatla yüzleşme gibi bir an ve gittim ben. İçimden ‘Arkadaşlarım İstanbul’da… günler sonra gelecekler beni burada kokmuş bulurlar herhalde’ diyorum… Gittim ben, bilinç kapalı. Sonra birden bir titreşimle uyandım. Bir böğürme. Sanırım şarkı söylemek, diyafram kullanabilmek bu işe yaradı hayatımda. Uğraşıp çıkaramadığım o parça yerinden oynadı ve ben hayatımın en güzel nefesini aldım” dedi.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Exit mobile version