Narin cinayetinde halılarda 2 kişinin DNA’sı aranacak

Narin cinayetinde halılarda 2 kişinin DNA’sı aranacak

Habertürk’te yer alan habere göre, Narin’in cesedinin bulunduğu yerin belirlenmesi amacıyla, Arif Güran’ın evi, ahırları, Nevzat Bahtiyar’ın ahırı ve üvey babaanne Süheyla Güran’ın ahırı gibi çok sayıda noktada inceleme yapıldı. Bu incelemelerde elde edilen tüm materyaller, Jandarma Kriminal Dairesi’ne gönderildi. Özellikle Arif Güran’ın evindeki halılarda, Narin’e ait olabilecek salya veya başka bir biyolojik materyale ait DNA olup olmadığı araştırılacak.

Öte yandan, cinayetin zanlılarından biri olan Nevzat Bahtiyar’ın son ifadesi de dikkat çekti. Bahtiyar, ifadesinde amca Salim’in kendisini Arif Güran’ın evine çağırdığını ve Narin’in cansız bedenini gördüğünü belirtti. Salim’in, Narin’i Yüksel ile ilişkisini görmesi nedeniyle öldürdüğünü ve Nevzat Bahtiyar’ı da suç ortağı yaptığını iddia etti.

Narin’in cesedinin bulunmasından sonra cinayetin gerçekleştiği yeri tespit etmeye çalışan Jandarma ekipleri, 5 noktada dikkat çeken çalışmalar yaptı.

Önemli noktalar olarak görülen bu yerler, Arif Güran’ın iki ahırı ve evi, Nevzat Bahtiyar’ın ahırı, üvey babaanne Süheyla Güran’ın ahırı ve olayın en önemli delilin çıktığı noktalardan biri de amca Salim Güran’ın kullandığı araçtı. Aracın ön şoför koltuğu, aracın arka sağ kapı iç tarafı ve direksiyon üstünde Narin’e ait salya DNA’sı bulundu.

Sürdürülen soruşturma kapmasında üçüncü kez ifadesi alınan Nevzat Bahtiyar, yeni iddialarda bulunmuştu. ,

Bahtiyar son ifadesinde kendisini amca Salim’in çağırdığını ve Arif Güran’ın evine gittiğini belirterek, “Eve girdiğimde odaların kapıları kapalıydı. Bir tanesi açıktı. Odada Narin yatıyordu. Salim bana, ‘Narin, Yüksel’le ilişkimizi gördü onu öldürdüm. Artık sen de suç ortağımsın. Al bunu parçala yok et’ dediğini söylemişti.

Exit mobile version