Narin’in bedeni günlerce saklanmış: Cinayette kan donduran 15 gün detayı! Ceset ihbarla mı bulundu itirafla mı?

Narin’in bedeni günlerce saklanmış: Cinayette kan donduran 15 gün detayı! Ceset ihbarla mı bulundu itirafla mı?

Narin Güran’ın cesedi, 19 gün süren kaybolma sürecinin ardından 8 Eylül sabahı, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi yakınlarındaki bir derede bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, cesedin çuval içerisinde ağaç ve taşlarla gizlenmiş olarak bulunduğunu açıkladı. Ekiplerin yoğun aramalarına rağmen cesedin 19 gün sonra ortaya çıkması, cesedin saklanma şekli ve bulunma zamanı hakkındaki şüpheleri artırdı. İlk otopsi raporları, cesedin 15 gün boyunca suda kaldığını ve çürüdüğünü gösterdi.

CNN Türk canlı yayında konuşan Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, cesedin bulunduğu yerin cinayet yeri olmadığını belirtti. Özdemir, çuval içinde bulunmuş olmasının, Narin’in öldürüldüğü yerin burası olmadığını ve cesedin taşınarak buraya bırakıldığını gösterdiğini ifade etti. Bu açıklamalar, cinayetin işlenme yerinin henüz belirlenmediği ve olayın karmaşıklığının arttığını gösteriyor.

Narin’in cesedi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda yapılan 11 saat süren otopsi işlemlerine tabi tutuldu. Otopsi raporunda, Narin’in sol ayağının diz altından kopmuş olduğu ve çürüme başladığı bilgisi verildi. Ayrıca, cesette iç kanama olmadığı ancak istismar belirtileri olabileceği bildirildi. Olay yerindeki yer değiştirme izleri de araştırılıyor. Otopside elde edilen bulgular, Narin’in ölümüne ilişkin kesin sonuçların İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemelerle belirleneceğini ortaya koyuyor.

Narin Güran’ın cesedinin bulunmasıyla ilgili olarak, cinayet yeri ile cesedin bulunduğu yer arasındaki bağlantının netleşmemesi, cinayetle ilgili bilgilerin bir ihbar ya da itiraf ile mi ortaya çıktığını merak konusu haline getirdi. Ekiplerin günler süren aramalarının ardından cesedin bulunması, cinayetle ilgili yeni detayların ortaya çıkmasına neden olabilir.

Exit mobile version