Otoyol bir anda savaş alanına döndü: Ekipler sevk edildi! Yaralılar var

Otoyol bir anda savaş alanına döndü: Ekipler sevk edildi! Yaralılar var

kaza1.webp

Kaza, Kulu Bölge Devlet Hastanesinden ana yola çıkmakta olan N.K. idaresindeki 42 ACN 243 plakalı Toyota marka otomobil ile Makas Kavşağı istikametine seyir halinde olan H.Y. yönetimindeki 70 AJ 788 plakalı Ford marka otomobil arasında yaşandı. İki aracın çarpışmasıyla birlikte 70 plakalı otomobil, refüj bariyer demirlerine çarparak yaklaşık 80 metre ileride durabildi.

( = window. || []).push({});

Çarpışma Detayları ve Araç Bilgileri

Yaralıların Durumu ve Tedavi Süreci

Kazada, 42 plakalı otomobil sürücüsü N.K. ve araçta bulunan eşi E.K. ile diğer otomobilde yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki E.İ. ve 27 yaşındaki K.K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Kazanın Sonuçları ve Olay Yeri İncelemesi

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan otomobiller çekici vasıtasıyla yoldan kaldırılırken, olay yerinde detaylı inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, kazanın nedenlerini belirlemek ve soruşturmayı titizlikle yürütmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Exit mobile version