Özel’den AYM iptalleri açıklaması: Devletin kolonları kesik, kirişleri çürük

Özel’den AYM iptalleri açıklaması: Devletin kolonları kesik, kirişleri çürük

Özel, “Dün akşam itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kolonları kesiktir, kirişleri kırıktır, temeli kumdandır. Devleti sakatlamışlardır. Bu devletin bu hale getirilmesinde AK Parti ile MHP’nin anayasa tanımazlığı sebeptir.” dedi.

Öte yandan Özel Erdoğan’a seslenerek, “Tayyip Bey, yaptığınız her şeyi AYM iptal etti. CHP haklı diyor. Hukuk varsa yapamazsın diyor. O kanunla bu işler olmaz diyor. CHP’yi AYM gidiyor diye eleştirenler, 270 sayfa iptal var…” ifadelerini kullandı.

Son dakika… AYM’den Erdoğan’a: Kararname ile Merkez Bankası başkanı atanamaz

AYM’den tarihi karar: Cumhurbaşkanının rektör ataması anayasaya aykırı

Özel’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Maalesef sabahleyin kötü bir haber aldık. Kayseri’de eğitim uçağı düştü. İki şehidimiz var. İki şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz, ailelerine, Hava Kuvvetleri’ne, TSK’ya ve milletimize başsağlığı dileklerimizi iletiyorum.

Bu baba ocağında olmak isteyen, katkı sağlamak isteyen herkesin, yurdun dört bir yanında ruhu daralanların, başı sıkışanların, pişman olanların ve gerek parlamentoda gerek siyasette, baba ocağında katkı sağlamak isteyen herkes bilsin ki; o baba ocağının tapusu bir kişiye kayıtlıdır, o da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür.

Kapının ardında kadar açık olduğunu söylemiştik. Önümüzdeki günlerde çok farklı siyasi görüşlerden ama Türkiye ittifakının mensupları, yani milliyetçi demokratlar, muhafazakar demokratlar, Kürt demokratlar CHP’ye katılmak istiyorlar. Belli bir düzen içinde ve her katılımla önemli bir güç bularak devam ediyoruz.

Bugün aramıza iki kıymetli siyaset arkadaşımız katılıyor. Galatasaray Lisesi ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi mezunu, uluslararası alanda tanınan bir doktor, Türkiye’nin sağlık anayasası üzerinde çalışan 200 kişilik ekibin lideri, değerli dostumuz Prof. Dr. Murat Kahraman, partimize katılıyor. Genç, dinamik, başarılı, Meclis’te birlikte görev yaptığımız Antalya milletvekili Aykut Kaya da partimize geliyor. Hem Sayın Murat Kahraman’a, hem de Sayın Aykut Kaya’ya baba ocağına hoşgeldiniz diyorum.

Exit mobile version