Özgür Çelik’ten ‘Yumruk’ Tepkisi: ‘Yenilgiyi Hazmedemeyenlerin Hırçınlıkları, Köşeye Sıkışmışlığın Çırpınışıdır’

Özgür Çelik’ten ‘Yumruk’ Tepkisi: ‘Yenilgiyi Hazmedemeyenlerin Hırçınlıkları, Köşeye Sıkışmışlığın Çırpınışıdır’

CHP İl Başkanları grubuna yaptığı yazılı paylaşımla tepkisini dile getiren Çelik, “Halkımız kararını vermiş, mevcut iktidarın yönetemediği kanaatini geliştirmiş, 31 Mart 2024 seçimlerinde yumrukların en sertini sandıkta vurmuştur. Siyasi yenilgiyi hazmedemeyenlerin hırçınlıkları, köşeye sıkışmışlığın çırpınışıdır” ifadelerini kullandı.

Özgür Çelik’in açıklamaları şu şekilde:

“Değerli yol arkadaşlarım,

Hepiniz gibi öfkeliyim. Atatürk’ün açtığı yüce Meclis’te milli iradeye saldıran, haydutluğu siyaset sanan ve ilkellikleriyle övünenlerin yaşattıkları, sizler kadar benim de kanıma dokunuyor.

Perişan ettikleri halkımızın derdine derman olamayanlar, muhalefeti kirli bir tuzağa çekmek üzere demokrasimize ve yüce Meclis’in kürsüsüne pusu kurarak, içinde bulundukları çaresizlikten çıkmaya çalışıyorlar.

Halkımız kararını vermiş, mevcut iktidarın yönetemediği kanaatini geliştirmiş, 31 Mart 2024 seçimlerinde yumrukların en sertini sandıkta vurmuştur. Siyasi yenilgiyi hazmedemeyenlerin hırçınlıkları, köşeye sıkışmışlığın çırpınışıdır.

Bizlerin, her bir Cumhuriyet Halk Partilinin görevi millet adına, milli iradeyi arkamıza alarak iktidara gelmek ve Cumhuriyet’i felaketin eşiğinden kurtarmak, Atatürk’ün emanetini yaşatmaktır.

Bunun için çelik gibi sinire, sarsılmaz siyasi iradeye, birlik içinde mücadeleye ve çok çalışmaya ihtiyacımız var. Bu dönemin siyasi kadrolarının görevi, halkın iktidarını inşa etmektir.

Exit mobile version