Pençe Kilit Operasyonundan acı haber geldi! Şehidimiz var: Şehidimizin kimliği açıklandı

Pençe Kilit Operasyonundan acı haber geldi! Şehidimiz var: Şehidimizin kimliği açıklandı

Şehidin Ailesine Acı Haber Ulaştı

Milli Savunma Bakanlığı, operasyon sırasında üç teröristin etkisiz hale getirildiğini ve operasyonların devam ettiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadeleri yer aldı.

( = window. || []).push({});

Çatışma ve Operasyon Detayları

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un acı haberi, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon, askeri yetkililer ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileri, şehidin Hasancıklı Mahallesi’ndeki evine giderek, baba Kalender ve anne Ayşe Horoz’a acı haberi verdi.

Büyük Üzüntü Yaşandı

Şehidin ailesi ve yakınları derin bir üzüntü yaşarken, sağlık, polis ve jandarma ekipleri aileyi teselli etmeye çalıştı. Şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Mehmet Ali Horoz’un cenazesinin yarın öğle namazının ardından Hasancıklı Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor.

Bakan Güler’den Taziye Mesajı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit Mehmet Ali Horoz için bir taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.”

Exit mobile version