Rus fenomenin hayatını kaybettiği kazada ifadeler ortaya çıktı: TIR’ı hatalı sollamış

Rus fenomenin hayatını kaybettiği kazada ifadeler ortaya çıktı: TIR’ı hatalı sollamış

Milas yönüne doğru hareket eden 3 motosikletliden Sergei Khadrikov geride kalınca, Obuk ve Ozolina hız keserek arkadaşlarının kendilerine yaklaşmasını bekledi. Bu sırada gelen bir TIR, Obuk ile Ozolina’nın motosikletlerinin arasına girdi. Tatiana Ozolina, hatalı şekilde solladığı ileri sürülen TIR’ı geçmeye çalışırken, önünde seyreden Onur Obuk’un kullandığı motosiklete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Obuk ve Ozolina savrularak yola düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tatiana Ozolina’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Onur Obuk ise Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tatiana Ozolina’nın cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hastanedeki tedavisinin ardından Onur Obuk polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Obuk, dün çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Obuk’un ifadesinde turda arkada seyreden ve yavaşlayan Sergei Khadrikov’u beklediklerini belirtirken, Sergei Khadrikov da Tatiana Ozolina’nın bir TIR’ı hatalı şekilde sollaması sonucu önünde seyreden Obuk’a çarptığını söyledi.

Exit mobile version