Saldırıya uğrayan Kaya Sabancı hastane çıkışı konuştu: Orada ölebilirdim

Saldırıya uğrayan Kaya Sabancı hastane çıkışı konuştu: Orada ölebilirdim

Olayın ardından ambulansla Bodrum Amerikan Hastanesi’ne kaldırılan Sabancı, geceyi doktor gözetiminde geçirdikten sonra taburcu edildi.

Patronlar Dünyası’nda yer alan habere göre; hastane çıkışında açıklama yapan Kaya Sabancı, “Bunlar sokaktaki eşkıyalar değil, zengin eşkıyalar. Darbedildik,” dedi.

Sabancı, saldırının nasıl gerçekleştiğini şu sözlerle anlattı:

“Restoran açılışına gittiğimde yanındaki kişiye ‘Merhaba Mustafa’ dedim. Vedat Aşçı beni gördü ve ‘Ulan sen buraya mı geldin?’ deyip, gözümün üzerine yumruk attı. Yumruktan sonra yere düştüm ve 3 dakika boyunca kimse yardıma gelmedi. Daha sonra bir kadın bana yardıma geldi. Akşam zaten davetliydim açılış olduğu için. Davet edilmesem yine gitmezdim. Vedat Bey, kapıya söylese ‘Bu adamı almayın’ diye o bana daha büyük hakaret. Ama öyle bir talimat verse ben döner giderim, girmezdim içeri.”

Sabancı, “Gözaltı damarımda çatlaklık var. Elmacık kemiğinde kırık var, 2-3 gün sonra ameliyat olacağım. Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version