Samsun’da Feci Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde gerçekleşen trajik bir trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı. Olay, Çarşamba’nın Acıklı mevkisinde, birden fazla aracın karıştığı bir zincirleme çarpışma ile meydana geldi.

Kaza, Kubilay Şahin’in yönetimindeki 55 EE 195 plakalı hafif ticari aracın, tali yoldan ana yola çıkan Ö.T.Z’nin kullandığı 55 ANT 514 plakalı motosikletten başlamasıyla gerçekleşti. Daha sonra aracın karşı şeride geçmesi sonucu, M.S. yönetimindeki 41 GC 392 plakalı kamyon ve H.Y. idaresindeki 16 R 8120 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonrası, araç sürücüleri Kubilay Şahin, M.S, H.Y. ve Ö.T.Z. ile birlikte S.T, D.Y, U.Y. ve U.Y. da yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hızlı bir şekilde Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Müdahalelere rağmen Kubilay Şahin, hastanede kurtarılamadı. Durumu kritik olan M.S. ise gerekli tedavi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili detaylar devam ederken, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları gerektiği bir kez daha vurgulandı. Bu tür olayların önlenmesi için toplumda trafik güvenliği bilincinin artırılması önemlidir.

Exit mobile version