Saniye Ateş’ten Devlet Bahçeli’nin ‘timsah gözyaşları’ sözlerine yanıt: Gözyaşım onların yüreklerine batsın

Saniye Ateş’ten Devlet Bahçeli’nin ‘timsah gözyaşları’ sözlerine yanıt: Gözyaşım onların yüreklerine batsın

“Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, partimizde azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar, önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri elverdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve ikincisi dün başlayan malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur. Aslında buna değecek hiç kimse yoktur.

Yaşına başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak, siyasi kışkırtmanın ve uzaktan kumandalı oyunun figüranı olmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın, kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar kopartırız. Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan, güya ve gıyaben hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda da katlanacaklar, camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir.”

MHP’den Sinan Ateş’in annesi ve ablası hakkında suç duyurusu

Saniye Ateş, 30 Eylül’de duruşma sonrasında, “Benim oğlumun katillerini Devlet Bahçeli söylesin. (oğlu Sinan Ateş’in) Neden öldürüldüğünü Devlet Bahçeli söyleyecek. Bu kadar şeyler varken neredeydi Devlet Bahçeli? Niye benim oğlumu korumadı? O zaman benim oğlumu öldürttürmeye o azmettirmiş” demişti.

Halk TV’de Şule Aydın’ın sunduğu Kayda Geçsin’e bağlanan Saniye Ateş, Bahçeli’ye yanıt verdi. “Devlet Bahçeli’nin yüreği varsa istediği kanala çıksın karşılıklı konuşalım” diyen Saniye Ateş, şöyle konuştu:

“Ben anlatayım. O dinlesin. O da bana anlatsın. Ondan sonra bakalım kim haklıymış. Kim haksızmış o çünkü beni tanımıyor. Bir de benim gözyaşlarım timsah gözyaşıymış ya. Evladı olmayan, evladını kaybetmeyen benim gözyaşımı anlayamaz. Çünkü benim şu yürek yaramı bir ben bilirim. Evladımın acısından çok beni hiçbir şey acıtamaz.

Yine söylüyorum oğlumun katilleri cezalarını bulsun. Bu adalet yerini bulsun şu yargının üzerinden herkes elini çeksin. Ağlayan anaların yüzü gülsün. 5 dakika sonra öleyim ben yaşamayayım. Ben yaşımı başımı almışım. Ben sağlığı olmayan bir insanım. Ben böbrek hastasıyım. Bir hafta önce spazm geçirdim ben. Ayakta zor duruyorum. İki kişi benim koluma girip beni böyle mahkemeye götürüyor. O şekilde mahkemeye gidiyorum. Göreceksiniz. Eğer ki bu devran böyle devam ederse benim sözüme gelecekler. Yarın o kadar anaların yürekleri yanacak, diyecekler ki gerçekten Saniye Ateş haklıymış. Benim gözyaşım onların yüreklerine batsın.

Exit mobile version