Savcı ve restoran çalışanlarının ‘yer’ tartışması kamerada: Bir kişi tutuklandı

Savcı ve restoran çalışanlarının ‘yer’ tartışması kamerada: Bir kişi tutuklandı

Edinilen bilgilere göre, Ünye’de görev yapan Savcı Mücahit Şamil Koca, ailesiyle birlikte yemek yemek için restorana gitti. Restoranın yoğun olması nedeniyle garsonlar, boş masa olmadığını ve 15-20 dakika beklemeleri gerektiğini söyledi. Savcı Koca, ailesiyle birlikte çevrede dolaştıktan sonra restorana döndü. İçeride boş masa olmasına rağmen garsonların masaların “rezerve” olduğunu söylemesi üzerine savcı ve garsonlar arasında tartışma çıktı.

Tartışma arbedeye dönüştü ve savcı Mücahit Şamil Koca, ailesiyle birlikte dışarı çıkarıldı. Bu sırada savcının 9 aylık oğlu yere düşerek darbe aldı.

Adalet bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ordu’nun Aybastı ilçesindeki bir restoranda fiziksel saldırıya uğrayan Ünye Cumhuriyet Savcısı Mücahit Şamil Koca ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kime olursa olsun ve boyutu ne olursa olsun şiddet asla kabul edilemez. Cumhuriyet savcımızın uğradığı saldırıyı kınıyor, bir daha böyle üzücü olayların tekrar etmemesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version