Seçim öncesi hükümet o ürünü vatandaşlara ÜCRETSİZ dağıtacak! Şimdiden kuyruk oluştu

Seçim öncesi hükümet o ürünü vatandaşlara ÜCRETSİZ dağıtacak! Şimdiden kuyruk oluştu

ERDOĞAN TALİMAR VERDİ, ONLAR HAREKETE GEÇTİ!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekilmemiş toprak bırakmama çağrısına uyarak harekete geçtiklerini söyledi. Uzun yıllardır tarıma elverişsiz olarak kalan araziyi geçen yıl ayçiçeği, bu yıl ise buğday ekimi için kullandıklarını ifade eden Başkan Aşgın, “Geçtiğimiz yıl bu araziden elde edilen 4 bin litre Ayçiçek yağını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştık. Bu yıl da buğday ekimi yaptık. Hasattan elde ettiğimiz 20 ton buğdayı un haline getirdik.” dedi.

Başkan Aşgın, tarımsal üretimin önemine dikkat çekerek, ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. “Çorum Belediyesi olarak, tarım ve gıda temininin kritik olduğu bu dönemde, üretimi artırmaya yönelik çabalarımızı ortaya koyuyoruz” şeklinde konuştu.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE UN DAĞITIMI!

Elde edilen buğdaylar özenle işlenerek “Dünyanın merkezinden, kendi tarlamızdan. Afiyet olsun” yazılı 10 kiloluk çuvallara paketlendi. Toplamda 15 ton un, yakın gelecekte Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Bu çaba, sadece ihtiyaç sahiplerinin yardımına el uzatmakla kalmayıp aynı zamanda tarımsal potansiyelin ve dayanışmanın güzel bir örneğini oluşturuyor.

Exit mobile version