Sevgilisini asitle katleden caniden tepki çeken savunma: Bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum

Sevgilisini asitle katleden caniden tepki çeken savunma: Bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum

Kavganın ardından otelin resepsiyonuna giden Ö.G., önceden emanet olarak bıraktığı termos içindeki asidi alarak yatakta uzanan sevgilisi Sojida K.’nın üzerine döktü.

Çığlıkları duyup, odaya koşan Sarvinoz K. da asitten yaralandı. İki kadın ve yüzüne asit sıçrayan Ö.G. de yaralandı. Kadınların çığlıkları üzerine otel görevlileri odaya koştu. Ö.G. olay yerinden kaçtı. Yaralanan Sojida K. ve Sarvinoz K. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vücudunda üçüncü derece yanık oluşan Sojida K., İzmir’e sevk edildi. Sarvinoz K.’nin ise vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.

Ö.G. Aydın’da yakalayıp tutuklandı. İzmir’de tedavi gören Sojida K. olaydan 38 gün sonra hayatını kaybetti.

Ö.G. hakkında iddianamede ‘kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma’ suçundan 16 yıl, ‘kasten yaralamadan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıla kadar hapis talep edildi. Dava sürecinde sanığın Sarvinoz K.’ya yönelik işlediği suçun dosyası ayrıldı.

Cumhuriyet Savcısı bugün görülen karar duruşmasında mütalaasında, sanığın ‘canavarca hisle kasten öldürme’ suçundan iyi hal indirimi olmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.

Exit mobile version