Sıcağa sakın aldırmayın! Bugün çok şiddetli geliyor: Pencerelerinizi açmayın

Sıcağa sakın aldırmayın! Bugün çok şiddetli geliyor: Pencerelerinizi açmayın

Kuvvetli Yağışlar İçin Uyarı

Yarın, Çarşamba günü öğleden sonra Marmara’nın güneyi, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Sinop çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bu bölgelerde yağışların yerel olarak kuvvetlenmesi öngörülüyor. Diğer yerlerde ise hava az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

( = window. || []).push({});

Yerel Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Beklentisi

Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yarın öğleden sonra beklenen yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı belirtiliyor. Bu nedenle, bu bölgelerde yaşayan vatandaşların olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Hava Sıcaklıklarında Değişiklik Yok

Ülke genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Rüzgarlar genellikle kuzeyli yönlerden esecek, öğle saatlerinde ise Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette rüzgarlar bekleniyor.

Tedbirli Olunması Gereken Durumlar

Yarın öğleden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel kuvvetli yağışların yaşanabileceği ve bu durumun bazı olumsuzluklara yol açabileceği belirtiliyor. Bu yüzden, bu bölgelerde yaşayanların hava durumunu takip ederek gerekli önlemleri almaları önem taşıyor.

Exit mobile version