Sivas’ta Yol Kenarında İki Ceset Bulundu: Cinayet mi İntihar mı?

Sivas’ta Yol Kenarında İki Ceset Bulundu: Cinayet mi İntihar mı?

Olay, saat 18.00 sıralarında ilçeye bağlı Emirler köyü yakınlarında meydana geldi. Yol kenarında uzun süre park halinde duran 44 ADP 354 plakalı otomobili gören köylüler, aracın yanına gittiklerinde kanlar içindeki bir kadın ve bir erkek cesedi ile karşılaştı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, otomobil içindeki kadın ve erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri ise cesetlerin Malatya’nın Arapgir ilçesi nüfusuna kayıtlı Özay Gül (34) ve Selda Karaca (24) olduğunu tespit etti. Araç içerisinde bir de tabanca bulundu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından cenazeler otopsi işlemleri için Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayın başka kişilerce bir saldırı mı, yoksa intihar mı olup olmadığı araştırılıyor.

Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı iddialara göre, Özay Gül ve Selda Karaca’nın sevgili oldukları ve ailelerinin ilişkilerine karşı çıktıkları öne sürüldü. Bu nedenle ikilinin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Öte yandan, olay yerinde bulunan tabancanın kimin üzerine kayıtlı olduğu ve kaç el ateş edildiği de soruşturma kapsamında belirlenmeye çalışılıyor. Olayla ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version