Siyasilerden Peş Peşe Narin Mesajı: Olayı Tüm Yönleriyle Açığa Çıkarın!

Siyasilerden Peş Peşe Narin Mesajı: Olayı Tüm Yönleriyle Açığa Çıkarın!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Narin Güran hakkında açıklama yaptı.

Yerlikaya, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu” dedi.

Narin’in cenazesinin bulunmasının ardından siyasi isimlerden de tepki gecikmedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, olayın tüm yönleriyle açığa çıkarılması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için çağrıda bulundu.

Özel, şu ifadeleri kullandı.

“Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan bu yana aranan 8 yaşındaki kızımız Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldığını sabah saatlerinde çok büyük bir üzüntüyle öğrendim. Olayın tüm yönleriyle açığa çıkarılması ve kamuoyunun bu süreçte hızlı ve doğru bilgilendirilmesini temenni ediyorum. Günlerdir canlarını dişlerine takarak kendi kızlarını arar gibi bölgede faaliyet yürüten tüm güvenlik güçlerine ve sivil ekiplere yürekten teşekkür ediyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise X hesabından şu çağrıda bulundu:

“Narin kızımızın cenazesine sabah saatlerinde ulaşıldığını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bir yavrumuzun canına kastedecek kadar canavarlaşanlar, kim olur ise olsun hukuk önünde en ağır cezaya çarptırılmalıdır. Başımız sağolsun.”

Exit mobile version