Son dakika! Doktorlardan açıklama bekleniyor: Kadir İnanır’dan kötü haber geldi

Son dakika! Doktorlardan açıklama bekleniyor: Kadir İnanır’dan kötü haber geldi

Mart Ayındaki Sağlık Problemi

Kadir İnanır, yaşadığı sağlık problemi sebebiyle Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu durum, geçtiğimiz aylarda yaşadığı beyin pıhtısı sonrası yoğun bakımda tedavi gören İnanır’ın hayranlarını endişelendirdi. Mart ayında beyin pıhtısı nedeniyle bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan ve entübe edilen sanatçı, bu kez de benzer bir sağlık sorunuyla karşı karşıya.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde Tedavi Altında

24 Mart tarihinde Beykoz’daki evinde rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beyin MR’ı çekilen oyuncunun tahliller sonucu beyin damarında tıkanıklık olduğu tespit edilmiş ve acil operasyonla damar açılmıştı. O dönemde de sağlık durumu ciddiyetini koruyan İnanır, uzun süre yoğun bakımda kalmıştı.

Son Gelişmeler

Bugün yaşadığı sağlık problemi nedeniyle tekrar hastaneye kaldırılan Kadir İnanır’ın, Beykoz’daki evinden Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’ne getirildiği öğrenildi. Şu an için sağlık durumu hakkında net bir bilgi bulunmayan oyuncu için doktorların detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Hayranları ve Sevenleri Endişeli

Kadir İnanır’ın tekrar hastaneye kaldırılması, hayranları ve sevenleri arasında büyük bir endişe yarattı. Sosyal medyada ve çeşitli platformlarda sanatçının sağlık durumuyla ilgili endişelerini dile getiren hayranları, bir an önce iyi haberler almayı umut ediyor.

Kadir İnanır Kimdir?

Kadir İnanır, 30 Mayıs 1949’da Ordu’da doğdu. Türk sinemasının usta oyuncularından biri olan İnanır, 1970’lerden bu yana pek çok unutulmaz filmde ve dizide rol aldı. “Selvi Boylum Al Yazmalım”, “Tatar Ramazan”, “Bir Yudum Sevgi” gibi filmlerle tanınan oyuncu, kariyeri boyunca sayısız ödül kazandı.

Sağlık Durumu Hakkında Beklenen Açıklama

Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili detaylı bilginin, doktorlar tarafından yapılacak açıklamada netlik kazanması bekleniyor. Ünlü oyuncunun hayranları ve yakınları, bu açıklamayı merakla bekliyor ve bir an önce iyi haberler duymayı umuyor.

Exit mobile version