Tek Kuruş Faiz Ödemeden 50 Bin TL! Bankalar Arasında Büyük Kredi Yarışı Başladı: Yeni Limitler Açıklandı!

Tek Kuruş Faiz Ödemeden 50 Bin TL! Bankalar Arasında Büyük Kredi Yarışı Başladı: Yeni Limitler Açıklandı!

Faizsiz kredi fırsatları ile büyük rekabet

Faizsiz kredi bekleyenler için müjdeli haber bankalardan geldi. Bankalar, yeni müşteri kazanmak için faizsiz kredi kampanyalarını arka arkaya duyuruyor. Artan limitlerle, müşterilere sunulan kredi tutarları 10 bin TL’den 50 bin TL’ye kadar çıkıyor. Özellikle 0 faizli nakit avans fırsatlarıyla bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden devam ediyor.

Bankaların faizsiz kredi yarışına katılma koşulları

Bu kampanyalara dahil olmak için genellikle yeni müşteri olma şartı aranıyor. Dijital bankacılık veya mobil uygulamalar üzerinden başvuru yaparak faizsiz kredi fırsatlarından yararlanmak mümkün. Ayrıca bankalar, müşterilerden kredi notunun en az 1750 puan üzerinde olmasını istiyor.

Eylül 2024 itibarıyla faizsiz kredi sunan bankalar

Faizsiz kredi veren bankalar listesinin başında gelen TEB, İş Bankası, Akbank, QNB Finansbank, Garanti BBVA, ING, Denizbank, ve Enpara, cazip kredi ve nakit avans kampanyalarıyla dikkat çekiyor. 6 ay vadeli 25 bin TL’den başlayıp 50 bin TL’ye kadar yükselen faizsiz krediler, bankalar arasındaki yarışı iyice kızıştırıyor.

Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Bu dev fırsatları kaçırmamak için son başvuru tarihlerini iyi takip edin! Eylül ve Ekim 2024 sonuna kadar geçerli olan faizsiz kredi kampanyaları, dijital başvuru yoluyla kolayca ulaşılabilir durumda. Yüzde sıfır faiz ile kredi alarak hiçbir ek maliyet ödemeden bu fırsatları değerlendirebilirsiniz!

Exit mobile version