Tel örgüleri aşar aşmaz göçmen karşıtı olan Türk’ün videosu ABD’de viral oldu: Sınır güvenliği yetersiz önlem alın

Tel örgüleri aşar aşmaz göçmen karşıtı olan Türk’ün videosu ABD’de viral oldu: Sınır güvenliği yetersiz önlem alın

ABD Başkanı Joe Biden’ın göç politikalarını sıkça eleştiren Fox News, yasa dışı yollarla ABD’ye giren göçmenlerle bir röportaj yaptı. Röportajda yer alan bir Türk vatandaşı, “ABD vatandaşlarının göçmenler konusundaki endişelerinde haklı olduğunu” belirtti ve ülkeye kimin girdiğinin belli olmadığını vurguladı. Kendisi iyi bir insan olduğunu söyleyen vatandaş, diğerlerinin “psikopat veya katil olabileceğini” ifade etti.

Muhabir Bill Meughin’in X (eski adıyla Twitter) paylaşımıyla yayılan röportaj kesiti, sosyal medyada 3.6 milyon kez izlendi. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson da paylaşımı alıntılayarak, “Sınır güvenliğinin Biden’dan daha çok umrunda olduğunu görünce başarısız olduğunu anlıyorsunuz” dedi. X platformunun sahibi Elon Musk da bu yoruma “Cidden” yazarak katıldı.

Bu olay, sosyal medyada pek çok eğlenceli yoruma neden oldu. Bir kullanıcı, “Adam sınırı geçer geçmez ABD’nin en büyük göçmen karşıtlarından biri oldu!” diye yazdı. Bir diğeri ise “Göçmen olup göçmenlerden şikayet etmek yeni bir trend mi?” diye espri yaptı.

Exit mobile version