THY tecrübeli tecrübesiz demeden çalışan arıyor! İstenen şartlar açıklandı: Hemen başvurunuzu yapın

THY tecrübeli tecrübesiz demeden çalışan arıyor! İstenen şartlar açıklandı: Hemen başvurunuzu yapın

THY tarafından yapılacak olan kabin memuru alımlarında istenen şartlar şunlardır:

Başvuru yapan adaylar ilk olarak online İngilizce testine girecek. Daha sonra online şekilde belge kontrolü yapılacak. Süreç boyunca bir İngilizce mülakatı daha gerçekleştirilecek. Söz konusu bu mülakat 100 yüze ya da online video olarak uygulanacak. Bunun yanı sıra online envanter uygulaması, dövme, yara izi kontrolü ve boy-kilo ölçümü uygulanacak. Sürecin sonunda ise kurul mülakatı gerçekleştirilecek. Tüm bunların yanı sıra gerek duyulduğu takdirde değerlendirme aşamalarında değişiklik yapılacak.

Dövme/Yara izi Kontrolü ve Boy-Kilo Ölçümü ile Kurul Mülakatı aşamaları, İstanbul-Florya’da bulunan Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Değerlendirme Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Kabin memuru alımları için başvuru yapmak isteyen adaylar Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir. Şu an için başvurunun son tarihi bulunmazken, yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde ilan yayından kaldırılacak.

Kılavuz: https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar/tecrubesiz-kabin-memuru-ilani-kadin-erkek/fd80d354-077d-436f-90cd-34b2caa2bf0e

Exit mobile version