TOKİ Gaziantep, AFAD Kura Çekimi Canlı İzle: Deprem Konutları Kura Sonuçları ve Yayın Detayları

TOKİ GAZİANTEP KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN VE SONUÇLARI

Gaziantep’te, 6 Şubat depreminin ardından inşa edilen TOKİ deprem konutları için kura çekimi yapılacak. TOKİ tarafından yapım süreci tamamlanan ve çeşitli bölgelerde inşa edilen konutların hak sahiplerini bulması için kura çekimi, Gaziantep’te de heyecanla bekleniyor. Toplamda 7.519 konut için gerçekleştirilecek olan bu kura çekilişi, evlerini kaybeden vatandaşlar için yeni bir yaşam umudu anlamına geliyor.

Bu kapsamda 6.983 adet afet konutu ve 536 adet kırsal afet konutu, düzenlenen çekiliş ile sahiplerini bulacak. Kura çekimi, internet üzerinden canlı yayınla izlenebilecek ve hak sahipleri belirlenir belirlenmez sonuçlar kamuoyuna duyurulacak.

Peki, TOKİ Gaziantep kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte detaylar ve canlı yayın bilgileri…

TOKİ GAZİANTEP KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA YAPILACAK?

TOKİ Gaziantep kura çekimi, 12 Eylül 2024 Perşembe günü saat 11.00’da yapılacak. Çekiliş, AFAD Başkanlık Kubbede düzenlenecek. Depremden zarar gören vatandaşlar için inşa edilen konutların hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla yapılacak bu çekiliş, büyük bir heyecanla bekleniyor.

Kura çekiminin başlamasıyla birlikte, AFAD’ın YouTube kanalı üzerinden canlı yayın ile izlenebilecek. Kura çekilişi sonuçlarına da AFAD’ın e-Kapı sistemi üzerinden erişilebilecek.

Kura Çekimi Canlı Yayını İzlemek İçin Tıklayın: AFAD YouTube Canlı Yayın

TOKİ GAZİANTEP KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Exit mobile version