TOKİ’den 2+1 ve 3+1 ev kampanyası! Uzun vadeli ödeme planı!

TOKİ’den 2+1 ve 3+1 ev kampanyası! Uzun vadeli ödeme planı!

Kampanya, 2+1 ve 3+1 daireler için belirlenen taksit ödemeleriyle dikkat çekiyor. Aylık taksitlerin 9500 TL ile 11,200 TL arasında değiştiği kampanya, uzun vadeli ödeme planları sayesinde ev sahibi olma fırsatı sunuyor. TOKİ’nin bu hamlesi, özellikle dar gelirli ailelerin konut sahibi olmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Konut sahibi olmak isteyenlerin başvurularını hızla yapmaları gerekiyor. Mayıs ayında başlayan bu fırsat, sınırlı sayıda konut için geçerli. Başvurular, TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

TOKİ, konut satışlarını 11 ilde sürdürürken, ev sahibi olmayı hayal edenler için büyük fırsatlar sunuyor. Afyonkarahisar, Balıkesir, Çorum, Eskişehir, Kars, Konya, Rize, Siirt, Tunceli ve Zonguldak gibi şehirlerde konut satışları devam ediyor. Ayrıca, işyeri satışları da Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bartın, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Isparta, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Sinop, Sivas, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak ve Yalova’da devam ediyor.

Exit mobile version