TÜM-DİN-DER Başkanı imamdan skandal yorum: Münafık İBB’de etinizi mundar etmeyin

TÜM-DİN-DER Başkanı imamdan skandal yorum: Münafık İBB’de etinizi mundar etmeyin

İBB’nin kurban bağışı kampanyasına tepki gösteren TÜM-DİN-DER (Tüm Din Hizmetleri Derneği) Genel Başkanı ve Fatih Hürrem Çavuş Cami imamı Metin Kaçar, Yeni Akit’e verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

“Allah bu ümmeti Muhammed’in münafıkların şerrinden muhafaza eylesin. Raflarında içki satan, tesettürlü bir hanımefendiyi marketinde çalıştırmayan bu süpermarketler kurbanda rant için ikiyüzlü davranıyorlar. Eyüpsultan’a karşı kadeh kaldıran, ekibini alıp Roma’ya gidip şarap tatmak üzere oralara giden bir insanı gördükten sonra hâlâ ben oraya kurban veriyorsam, kendimi de sorgulamam gerekiyor. Çünkü kurbanı kesmek ne kadar önemli bir ibadetse, etini değerlendirmek de o kadar önemli bir ibadettir.”

Metin Kaçar’ın bu açıklamaları, iktidara yakın bir gazete tarafından “Ekrem’e kurban düşmez! Kurbanınızı mundar etmeyin” başlığıyla yayımlandı. AK Parti’ye yakın olduğu iddia edilen TÜM-DİN-DER’in Genel Başkanı Kaçar’ın sözleri, çeşitli platformlarda tartışma yarattı. Kaçar, aynı zamanda Fatih Hürrem Çavuş Camisi’nde imamlık yapıyor.

Exit mobile version