Türk Metal Sendikası TOFAŞ Şubesinin 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı!

Türk Metal Sendikası TOFAŞ Şubesinin 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı!

Genel kurulda, Divan Başkanlığına Genel Başkan Uysal Altundağ, Divan Başkan Vekilliklerine Genel Başkan Yardımcısı Mesut Erdem ile Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Serhat Erken, Divan Katip üyeliklerine ise TOFAŞ işyeri delegeleri Volkan Coşkun ile Ebru Yanar seçildi.

Genel kurulda konuşan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, dünyanın her yerinde yaşanan kaosun, savaşların, iç karışıklıkların ve göçlerin emekçileri etkilediğini söyledi.

Altundağ, “Dünyada yaşanan her olumsuz gelişmenin sonunda bizler sıkıntılı günlerin içinden geçiyoruz. O nedenle bu günlerde ortaya koyacağımız birlik, birlikte yapacağımız mücadele bizim için hayati önem taşıyor.Çünkü böylesi dönemlerde yaşanan her türlü olumsuzluğun, krizin faturasını tüm dünyada emekçiler ödüyor. Ancak biz artık bedel ödemek istemiyoruz. İşte o nedenle büyüyeceğiz. İşte o nedenle güçleneceğiz. El ele vereceğiz, direneceğiz. İşimize, aşımıza hep birlikte sahip çıkacağız.” dedi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda Şube Başkanlığına Mustafa Molla, Şube Sekreterliğine Metin Taç, Şube Mali Sekreterliğine Seyit Ali Yıldız, Şube Teşkilatlandırma Sekreterliğine Şenol İzbat ve Şube Eğitim Sekreterliğine Serdar Çizmeci seçildi.

Exit mobile version